Team

Feel like a woman, wear a dress.

Vi er Closay og vores mål er at samle kvinder om en fælles passion: vores kjoler. Vi vil gøre det let for dig, at dele dine flotte kjoler med andre kvinder og samtidig give dig nye muligheder i din søgen på den perfekte kjole til fredag aften. Vi mener, at enhver kjole fortjener at blive vist frem og arbejder for at give kjoler over hele Danmark nye, fantastiske fortællinger.

Med Closay bliver dit lokalområde til ét stort klædeskab. Sammen med andre kvinder skaber du en online garderobe, hvor I kan låne kjoler af hinanden. Du får altså en unik adgang til smukke kjoler. Og det er der mange fordele i:

Lad os indse det. Den brugte kjole i skabet er ikke det mest spændende valg til næste fest/din søsters bryllup. Du har haft den på mange gang før, så en ny kjole er bare mere fristende! Ved at låne en kjole fra en kvinder i nærheden, betaler du kun en brøkdel af, hvad kjolen har kostet som ny. Og så er det jo også et plus, at det er bedre for miljøet.

A girl should be two things: classy and fabulous.

Hvor mange af dine egne kjoler bruger du egentlig regelmæssigt? Realiteten er, at det nok ikke så mange af dem.. Vi bruger gennemsnitlig kun en femtedel af vores garderobe regelmæssigt - men det tøj, vi ikke bruger, kan skabe glæde for andre. Og give dig råd til mere.

Mød team Closay

Alexander

Alexander Langhede

Direktør & Co-founder

Amalie

Amalie Perthou

Grafisk design

Katrine

Katrine Funder

PR Assistent

Line

Line Mønsted

Kommunikation

Louise

Louise Roswall

Social media

Nilas

Nilas Gram

Udvikler & Co-founder

Mikkel

Mikkel Hansen

Produktansvarlig & Co-founder

Boersen
Ekstrabladet
Tv2
Berlingske
Elle
Metroxpress